fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPorto Montenegro na sajmu nautike u Dubaiju

Porto Montenegro na sajmu nautike u Dubaiju

Podgorica, (MINA-BUSIENSS) – Kompanija Adriatic Marinas predstavila je luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte, Porto Montenegro, na internacionalnom sajmu nautike u Dubaiju.

Iz kompanije Adriatic marinas su kazali da je taj sajamski nastup odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje tivatske marine od 450 vezova, izgradnju nove ekstenzije objekta Regent Hotel Residences i zgrade Elena, projekta brodogradilišta i najavu ekskluzivnog ljetnjeg kalendara događaja.

Senior PR i marketing menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić, rekao je da je tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) uvijek zanimljivo za nestandardni sajamski nastup.

„Ovog puta bili smo domaćini VIP koktela sa partnerom i zakupcem u nautičkom naselju, graditeljem luksuznih mega jahti Dominator Ilumen. Preko 30 najuvaženijih klijenata i poslovnih partnera su uživali u krstarenju sa imresivnim pogledom na Dubai, na luksuznoj Sunseeker jahti i imali priliku da saznaju aktuelnosti projekta Porto Montenegro“, naveo je Kalezić.

Na sajmu se predstavlja 850 kompanija i brendova iz više od 50 zemalja. Očekuje se da će sajam posjetiti preko 35 hiljada ljudi iz 120 zemalja.

„Regionalno plemstvo i bogati kupci iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i UAE pridružiće se hiljadama posjetilaca iz Afrike, Azije i velikom broju kapetena, vlasnika brodova i ljubitelja nautike koji dolaze iz Evrope i Amerike. Ovaj podatak potvrđuje porast značaja UAE u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim predstavlja izazovno tržište za Porto Montenegro“, navodi se u saopštenju.

Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.

Marina Display, u kojoj je sajam organizovan, specijalno je konstruisan prostor za premijerne prezentacije najprestižnijih i najluksuznijih jahti današnjice.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije