fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPonudili opciju Stream On

Ponudili opciju Stream On

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom ponudio je korisnicima mobilnog interneta opciju Stream On, koja omogućava gledanje video sadržaja na mobilnom uređaju bez trošenja internet saobraćaja.

“Ako volite da gledate klipove na Youtube-u, ‘zavisni’ ste od omiljenih serija na Netflix-u i HBO-u, Stream On je rješenje za vas”, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Telekoma su kazali da trendovi pokazuju da je korišćenje video formata na mobilnim uređajima u stalnom porastu, a 40 odsto od tog saobraćaja koristi se za Youtube.

Kako objašnjavaju u Telekomu, ideja da ponude besplatan striming došla je zbog sve izraženije potrebe korisnika da omiljeni video sadržaji budu dostupni u svakom trenutku, gdje god se nalazili, a da pri tome korisnici ne moraju da brinu o potrošnji interneta.

“Stream On je dostupan u okviru Libero plus paketa za mobilni internet, pa svi ljubitelji filmova, serija i drugih video formi mogu slobodno da uživaju u sadržajima koje nude aplikacije HBO GO, YouTube, Netflix i Extra TV Mobile”, rekli su iz Telekoma.

Uz to, iz kompanije najavljuju promotivnu akciju u okviru koje korisnici dobijaju dvostruko više gigabajta u paketima.

“Tako na primjer, uz Libero Plus M paket, za mjesečnu pretplatu od 10,99 EUR korisnik dobija 100 gigabajta (GB) za internet saobraćaj koji može koristiti na tabletu ili računaru uz USB modem ili WiFi ruter, a može ga podijeliti i sa jednim postpejd brojem”, dodaje se u saopštenju.

Opcija striminga je, kako su kazali, besplatna i ne troši saobraćaj iz paketa. Nema ograničenja, dok god ima internet saobraćaja u paketu.

Najčitanije