fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočinje Podroom podkast

Počinje Podroom podkast

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Podkast Podroom, koji u partnerstvu sa Privrednom komorom (PKCG) realizuje ProAct Hub, organizacija koju čine tri podgoričke firme – Studio Piksel, ProAct i NLP Network, počinje u četvrtak.

Iz PKCG je saopšteno da će se u prvoj sezoni u okviru deset epizoda koje će biti dostupne putem online platformi promovisati uspješne preduzetničke priče iz Crne Gore, sa ciljem da se na ovaj način radi na poboljšavanju percepcije i razbijanju mitova o preduzetništvu, kao i inspirišu i ohrabre mladi i žene da pokrenu svoje biznise.

„Budući da je podkast savremena forma komunikacije, koja u posljednje vrijeme bilježi veliku popularnost i uticaj posebno među mladima, intencija je da se upravo na ovaj način približimo toj ciljnoj grupi“, navodi se u saopštenju.

Koliko je Crna Gora povoljan ambijent za poslovanje, kakve prepreke su gosti podkasta imali i kako su ih prevazilazili, kao i kako se nose sa (ne)uspjehom – samo su neke od tema koje će se obrađivati u narednih nekoliko sedmica.

„Kroz razgovor sa pojedincima koji imaju raznolike karijerne i životne puteve, koji se bore za svoje mjesto na domaćem i stranom tržištu, i koji su uspjeli u svojim biznisima uprkos brojnim izazovima, želimo da pošaljemo poruku da se mogu stvarati uspješne biznis priče i kod nas“, dodaje se u saopštenju.

Podkast Podroom će se u prvoj sezoni emitovati jednom sedmično, svakog četvrtka, na platformama Youtube, SoundCloud, Apple Podcasts i Google Podcasts.

PKCG, kao i uvijek, prepoznaje i podržava projekte koji doprinose promociji i razvoju preduzetništva, posebno kod mladih i žena, zbog čega će nastaviti da ohrabruju inicijative ProAct Hub-a i sličnih organizacija čiji je to cilj i misija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...