fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočetkom marta organizuju Dan otvorenih vrata

Početkom marta organizuju Dan otvorenih vrata

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Portonovi rizort i hotel One&Only Portonovi organizovaće 6. i 7. marta Dan otvorenih vrata, u okviru kojeg će zainteresovani kandidati imati priliku da se upoznaju sa mogućnostima i prilikama za zapošljavanje u njima.

Portonovi i One&Only hotel, kako su kazali njihovi predstavnici, u susret predstojećoj sezoni traže preko 350 radnika koji će biti zaposleni tokom cijele godine, ali i sezonski.

„Zainteresovani kandidati će imati priliku da 6. i 7. marta posjete rizort i hotel, upoznaju se sa profesionalcima koji u njima rade i dodatno se informišu o mogućnostima i prilikama koje su pred njima“, navodi se u saopštenju.

Oni su podsjetili da Portonovi Resort Management Company, zadužena za menadžment rizorta, od prošle godine zapošljava lokalni operativni i menadžerski kadar, koji većinom dolazi iz Crne Gore.

Generalni menadžer Portonovi rizorta, Michael Posch, kazao je da taj rizort zajedno sa renomiranim partnerima, hotelom One&Only Portonovi, Chenot Espace i kompanijom DMarin, doprinosi pozicioniranju Crne Gore na mapi ultra-luksuznog turizma.

“Konstantno smo u potrazi za saradnicima koji će donijeti dodatnu vrijednost našem timu i to je jedna od osnova našeg rasta, a osim prilika za zapošljavanje, nudimo različite treninge i svakodnevno usavršavanje kako bi unaprijedili vještine i bili motivisani”, objasnio je Posch.

On smatra da će se na taj način osigurati da zaposleni posjeduju ključne stvari neophodne za rad sa klijentima i da i one najzahtjevnije učine zadovoljnima.

„Takav način rada i istovremeno ulaganje u lokalni kadar nas preporučuje za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u šta će se kandidati dodatno uvjeriti tokom Dana otvorenih vrata“, rekao je Posch.

Portonovi, kao rizort mješovite namjene, ima potrebu za različitim profilima kandidata koji žele da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu i to na brojnim pozicijama i nivoima u različitim ugostiteljskim sektorima.

Hotel One&Only Portonovi će, kako je saopšteno, zaposliti kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića i održavanja.

Generalni menadžer hotela One&Only Portonovi, Michele Giraudo, kazao je da će taj hotel ponuditi svim kandidatima jedinstvenu priliku da karijeru počnu ili nastave da grade u sklopu renomiranog brenda koji gaji prave vrijednosti.

“One&Only standard podrazumijeva We Create Joy filozofiju, što znači da nam je jako bitno kako se naše kolege osjećaju, stalo nam je do toga da budu zadovoljni na ličnom i profesionalnom nivou, jer će samo na taj način moći da pružaju izvrstan kvalitet usluge”, naveo je Giraudo.

Planirano je da se kroz Dan otvorenih vrata zainteresovani upoznaju sa hotelom kako bi stekli što bolju sliku o tome gdje imaju priliku da se usavršavaju.

“Naše kolege koje su na čelu različitih sektora razgovaraće sa potencijalnim kandidatima, približiti im način našeg ultra-luksuznog hotelijerstva i objasniti šta se od njih očekuje ukoliko postanu dio One&Only Portonovi tima”, dodao je Giraudo.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected], a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected].

Najčitanije