fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočeo novi ciklus podrške kreativnom preduzetništvu

Počeo novi ciklus podrške kreativnom preduzetništvu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novi ciklus podrške kreativnom preduzetništvu, u okviru kojeg će 12 pobjednika predstaviti svoje proizvode u šoping molu Delta City, počeo je da se realizuje, saopšteno je iz PG Biroa.

Iz PG Biroa su kazali da će svoje proizvode prvi predstaviti brendovi Radionica Krpenka i Petit Paris Clothing, čije su štandove danas obišli menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj, sekretar za preduzetništvo Kemal Grbović i direktor marketinga šoping mola Delta City, Dragan Perišić.

Nakon uspješne implementacije prvog konkursa podrške kreativnom preduzetništvu tokom prošle godine, projekat koji realizuju Glavni grad Podgorica, Delta City i kompanija Strategist nastavlja se i u ovoj godini. Na centralnom štandu u Delta Cityju posjetioci će biti u prilici da se do 28. februara upoznaju sa proizvodima domaćih brendova Radionica Krpenka i Petit Paris Clothing.

“Projekat podrške kreativnom preduzetništvu se pokazao veoma uspješnim tokom prošle, jako izazovne i komplikovane godine. U ovoj godini očekujemo još veći uspjeh i radujemo se da za svih 12 pobjednika obezbijedimo najbolje moguće uslove da svoje proizvode plasiraju, promovišu i unaprijede na najbolji mogući način,“ saopštili su partneri na projektu.

Oni su dodali da preduzetnički rad u kreativnim industrijama nije lak, te da svi oni koji na ozbiljan i transparentan način prilaze tom radu zaslužuju podršku.

“Zato smo čvrsto uvjereni da će ovaj projekat prerasti u tradicionalnu saradnju tri partnera i u godinama koje dolaze”, navodi se u saopštenju.

Iz PG Biroa su objasnili da iza brenda Radionica Krpenka stoji glumica Jelena Simić, koja je fokusirana na ručno rađene krpene lutke i haljinice za djevojčice. Petit Paris Clothing je modni brend garderobe za djecu od 100 odsto prirodnih materijala, inspirisan internacionalnim iskustvom svoje osnivačice Anne Radulović, belgijske dizajnerke, koja se nakon boravka u Ruandi i Parizu zaljubila u Crnu Goru, gdje razvija svoj biznis.

Najčitanije