fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvorena filijala CKB-a u Beranama

Otvorena filijala CKB-a u Beranama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska komercijalna banka (CKB) otvorila je danas u Beranama novu filijalu, koja je opremljena u skladu sa najsavremenijim standardima OTP grupe.

Iz banke su kazali da filijala u ulici 29. novembra, na površini od 180 kvadrata, zadovoljava sve estetske, funkcionalne, tehničke i energetske standarde najvišeg evropskog nivoa.

Glavni izvršni direktor CKB, Pal Kovacs, rekao je da je grad Berane otvaranjem nove, moderne filijale dobio banku kakvu zaslužuje.

„Konstantno težimo da klijentima pružimo najsavremenije i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji i njihov boravak u prostorijama banke učinimo što udobnijim, uz prepoznatljivu uslugu i profesionalnost zaposlenih. CKB je bila i biće snažan oslonac sjevernom regionu Crne Gore, ali i cjelokupnoj zajednici“, poručio je Kovacs.

Iz banke su saopštili da se u okviru filijale nalazi i bankomat, dostupan 24 sata. Banka se potrudila da i u tom objektu obezbijedi nesmetan i olakšan pristup osobama sa invaliditetom (OSI) uklanjanjem arhitektonskih barijera i obilježavanjem u skladu sa zakonskom regulativom i smjernicama iz te oblasti.

Izvršna direktorica za biznis, Sandra Kordić, navela je da banka kao lider u inovacijama i modernizaciji crnogorskog bankarstva, stalnim ulaganjima u infrastrukturu i zajednicu u kojoj posluje, permanentno dokazuje punu posvećenost.

„Vjerujem da ćemo našim klijentima odlazak u banku učiniti prijatnijim, uz još bolji i kvalitetniji servis. Jedan dio filijale opredijelili smo za najmlađe članove naše zajednice, koji dolaze u pratnji odraslih. Sa nestrpljenjem očekujemo naše prve klijente“, poručila je Kordić.

Filijala će radnim danima biti otvorena od osam do 16 sati, a subotom do 13 sati.

Najčitanije

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog...