fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizovali studijsku posjetu u cilju promocije ponude

Organizovali studijsku posjetu u cilju promocije ponude

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) je, u cilju promocije crnogorske turističke ponude, organizovala studijsku posjetu slovenačkog novinara Igora Fabjana, koja bi trebalo da rezultira pozitivnim člancima i reportažama o Crnoj Gori.

Iz NTO je saopšteno da je za Fabjana, koji piše za slovenačko Delo, Slovenske novice, Horizont, Našu ženu i Potovanja in stil, organizovana posjeta nacionalnim parkovima Biogradska gora, Durmitor i Skadarsko jezero, gdje je imao priliku da fotografiše neke od najljepših netaknutih crnogorskih predjela.

“On se upoznao i sa ponudom seoskog turizma prilikom obilaska sela Godinje u Crmnici, gdje je organizovana degustacija vina u tradicionalnom vinskom podrumu, kao i seoskog domaćinstva Karadžić u selu Kovačica na Žabljaku”, navodi se u saopštenju.

Iz NTO su dodali da je Fabjan na promorju posjetio Budvu, Tivat, Porto Montenegro i luksuzno turističko naselje Luštica bay, a za njega je organizovana i vožnja brodićem po tivatskom zalivu, u koviru koje je obišao Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospu od Milosti.

NTO u okviru nove turističke kampanje pod nazivom U društvu prirode realizuje promotivne aktivnosti na strateški važnim emitivnim tržištima, među kojima je i Slovenija.

Studijska posjeta slovenačkog novinara realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija (TO) Žabljaka, Bara i Tivta.

Najčitanije

Vremenska prognoza: Danas promjenljivo, do 19 stepeni

Podgorica, (MINA) – U južnim predjelima Crne Gore jutros se očekuje povećana oblačnost, ponegdje...