fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOdluka Vlade ispravna

Odluka Vlade ispravna

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Odluka Vlade da dalje razvije crnogorske aerodrome kroz koncesiju ispravna je i višestruke benefite od nje imaće ne samo Tivat i zaposleni na tivatskom aerodromu, već cijela Crna Gora, ocijenjeno je iz tivatskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz tivatskog odbora DPS-a kazali su da snažno podržavaju državnu politiku i strategiju dalje valorizacije Aerodroma Crne Gore.

Oni su naveli da vjeruju da je odluka Vlade da dalje razvije crnogorske aerodrome kroz koncesiju ispravna, te da će njeni višestruki benefiti biti vidljivi već u bliskoj budućnosti.

“Oni će biti na korist ne samo gradu Tivtu i zaposlenima na tivatskom aerodromu, već i Crnoj Gori kroz dodatnu turističku pozicioniranost države kao cjelogodišnje visokoplatežne turističke destinacije, od čega će benefite imati svi crnogorski građani”, rekli su iz tivatskog odbora DPS-a.

Kako su dodali, Tivćani imaju najvišu prosječnu zaradu u Crnoj Gori i životni standard.

“Vjerujemo da su se u Tivtu najbolje pokazale posljedice vizionarskih odluka državne politike personifikovane DPS-om, kroz projekte Porto Montenegro i Luštica bay koje su Tivat postavile na mapu elitnih turističkih destinacija”, kazali su iz DPS-a.

Oni su naveli da raspisivanje referenduma, koji je konsultativnog karaktera, od strane njihovih koalicionih partnera vide kao demokratsko sredstvo u borbi za ostvarenje svojih vizija razvoja.

“Ipak vjerujemo da će vrijeme koje je pred nama pokazati ispravnost dalje valorizacije aerodroma kroz postupak koncesije, te da će se pokazati puna ispravnost politike DPS-a po tom pitanju”, rekli su iz tivatskog odbora te stranke.

Najčitanije