fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd sjutra novo radno vrijeme Telekomovih poslovnica

Od sjutra novo radno vrijeme Telekomovih poslovnica

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poslovnice Crnogorskog Telekoma od sjutra će, u cilju prevencije epidemije koronavirusa u Crnoj Gori, uvesti novo radno vrijeme.

Iz kompanije su kazali da je poštovanje mjera zdravstvenih institucija i razmjena provjerenih i tačnih informacija ključno u prevenciji epidemije koronavirusa u Crnoj Gori.

„U Telekomu smo se zbog toga odlučili na izmijenjeno radno vrijeme T-Centara, kako se ni uobičajeno pružanje usluga, ali ni zdravlje njihovih korisnika i zaposlenih, ne bi dovelo u pitanje“, saopšteno je iz Telekoma.

U naredne dvije sedmice Telekomove poslovnice u Podgorici, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju i Nikšiću radiće radnim danima od devet do 18 sati i subotom od devet do 14 sati.

„Šopovi u Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama radiće radnim danima od devet do 15 sati, u Tivtu i Podgorici radnim danima od devet do 15 sati, a subotom od devet do 14 sati, dok će T-Centar u Delta City-u u Podgorici nastaviti da radi nepromijenjeno, u skladu sa radnim vremenom tog tržnog centra“, objašnjeno je u saopštenju.

Kako bi izbjegli suvišne izlaske, korisnici bilo kojeg od Telekomovih servisa kroz Telekom ME aplikaciju mogu platiti račune u par klikova, dopuniti pripejd račun i uspostaviti najbrži kontakt sa Telekom agentima -Live Chat radi dobijanja podrške.

„Takođe, u par klikova, mogu sami upravljati dodatnim opcijama i tarifama, i imati lak uvid u potrošnju minuta i poruka, kontrolu potrošnje interneta, bilo kada i sa bilo koje lokacije“, dodaje se u saopštenju.

Epidemija koronavirusa u Evropi bila je povod nekim zemljama da, u skladu sa savjetim svjetskih zdravstvenih institucija, smanje korišćenje papirnog novca, zbog čega se sve više građana okreće bezgotovinskom plaćanju.

„Dok jedna novčanica tokom dana prođe kroz veliki broj ruku, Premium karticom Hipotekarne banke i Telekoma može se plaćati bez dodirivanja aparata“, rekli su iz Telekoma.

Premium mobilna aplikacija omogućava korisnicima sve prednosti mobilnog bankarstva poput jednostavnog plaćanja režija – struje, vode, parking pretplate i čistoće, uz upravljanje računom i karticom i ratama, takođe iz kuće.

Najčitanije

Perović puštena da se brani sa slobode

Podgorica, (MINA) - Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da...