fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd petka uvode novo radno vrijeme

Od petka uvode novo radno vrijeme

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Podgorička banka će od od petka uvesti novo radno vrijeme u svim ekspoziturama koje će biti na usluzi klijentima svakog radnog dana od osam do 16 sati.

Ekspoziture u Podgorici, koje su bile privremeno zatvorene, ekspozitura Bulevar, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog br. 45 i ekspozitura Magistrala, u ulici Bratstva i jedinstva br. 28, počinju da redovno rade u petak.

Od 4. maja počeće da radi i ekspozitura Zabjelo, u ulici Kralja Nikole br. 304.

Privremeno će ostati zatvorena ekspozitura u tržnom centru Delta City, a ekspoziture Podgoričke banke i dalje neće raditi subotom.

„Molimo sve naše klijente da održavaju fizičku distancu i poštuju sve mjere koje propisuje Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su preporučili klijentima da i dalje koriste digitalne usluge banke kada god su u prilici, odnosno da aktiviraju elektronsko/mobilno bankarstvo u cilju plaćanja obaveza od kuće bez provizije, kao i da ugovore trajni nalog kako bi ukućani u slučaju potrebe mogli podizati penziju umjesto starijih članova porodice.

Klijentima se preporučuje da koriste kartice banke i obavljaju kupovinu preko interneta, kao i da besplatno podižu novac karticama na bankomatima širom Crne Gore.

Klijentima je na raspolaganju i Digitalna ekspozitura, putem Viber video ili Viber klasičnog poziva na brojeve tel. 067 074 511, 067 074 512 i 067 073 943.

Najčitanije