fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd danas prevoz hibridnim brodovima

Od danas prevoz hibridnim brodovima

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Hibridni brod Gracijana, kapaciteta 60 putnika, počeo je danas da saobraća na relaciji Tivat – Herceg Novi.

Iz kompanije Bella Boka kazali su da će vožnja na liniji Tivat – Herceg Novi trajati do 25 minuta.

„Na toj liniji dnevno će se saobraćati po pet puta u oba pravca“, rekli su ranije iz kompanije Bella Boka agenciji Mina-business.

Kako su naveli, prvi polazak od Tivta, sa Pina, za Herceg Novi svakog dana biće u osam sati i 30 minuta, a naredni termini su 12 sati, 15 sati i 30 minuta, 19 sati i 22 sata i 30 minuta.

„Od Herceg Novog za Tivat početna stanica biće Gradska luka, a termini za polazak su devet sati i 15 minuta, 12 sati i 45 minuta, 16 sati i 15 minuta, 19 sati i 45 minuta i 23 sata i 15 minuta. Cijena karte na toj liniji biće četiri EUR u jednom pravcu“, kaže se u saopštenju.

Gracijana će saobraćati i od Tivta do Kotora, preko Perasta.

Sve detaljnije informacije o tim linijama i cijenama karata građani mogu pronaći na Facebook profilu kompanije Bella Boka.

Osim hibridne Gracijane, Bokom će od danas ploviti i solarna barka Elettra, kapaciteta do 30 putnika, koja će sedam puta dnevno saobraćati na liniji Kotor – Prčanj – Donji Stoliv – Perast.

Kako su naveli iz kompanije Bella Boka, cijena karte od Kotora do Perasta je 3,5 EUR, a na pojedinačnim relacijama od jedan do 1,5 EUR.

Najčitanije