fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOčekuju produžetak sezone

Očekuju produžetak sezone

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U hotelu Chedi u Luštica Bay-u čekaju otvaranje granica i dolazak prvih gostiju iz regiona, tokom jula, kao i produžetak sezone u septembru i oktobru, saopštio je glavni menadžer hotela, Marc de Ruijter.

On je Radiju Crne Gore kazao da je ublažavanjem mjera Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), odnosno otvaranjem ugostiteljskih objekata i plaža, ozvaničen početak turističke sezone.

“Čekamo otvaranje granica i dolazak prvih gostiju iz regiona, tokom jula i produžetak sezone tokom septembra i oktobra”, rekao je Ruijter, prenosi portal RTCG.

On smatra da u ovom momentu snižavanje cijena za destinaciju kakva je Crna Gora može biti kontraproduktivno, jer se pozicija na turističkoj mapi svijeta teško postiže.

Prema njegovim riječima, u avgustu na odmor u Crnu Goru i Luštica Bay, trebalo bi da dođu strani gosti sa tržišta Njemačke i Velike Britanije.

Novo u ponudi hotela Chedi je meni sa crnogorskim nacionalnim jelima koja se pripremaju isključivo od domaćih proizvoda.

Glavni kuvar, Jamie Hagan kazao je da je meso sa farmi iz sjevernih opština, a poljoprivredni proizvodi uglavnom sa poluostrva Luštica.

„To je kvalitet više jedinstven u svijetu”, dodao je Hagan.

Najčitanije