fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOčekuju bolju popunjenost

Očekuju bolju popunjenost

Tivat, (MINA-BUSINESS) – U hotelu Regent Porto Montenegro trenutno borave gosti iz Crne Gore i regiona, a sa ublažavanjem epidemioloških mjera u Tivtu očekuju i bolju popunjenost.

PR hotela, Elena Ljiljanić, kazala je da se bolja popunjenost očekuje i tokom vaskršnjih i prvomajskih praznika.

Hotel Regent u narednom periodu fokusiraće se na goste iz regiona, jer trenutne epidemiološke mjere dopuštaju njihov boravak, naročito ako se uzme u obzir činjenica da nije potreban obavezan PCR test.

“Pomno pratimo dešavanja kada su epidemiološke mjere u pitanju i aviopovezanost sa dosadašnjim tradicionalnim tržištima, Ukrajinom i Rusijom, gdje ćemo usmjeriti posebnu pažnju, kao i na zemlje njemačkog govornog područja”, rekla je Ljiljanić agenciji CGNews.

Ona je podsjetila da je nedavno održan sajam turizma u Moskvi, gdje se vidjelo veliko interesovanje turista iz Rusije.

„Sada je veoma važno prisustvo na društvenim mrežama, kao i digitalni marketing u cilju podsjećanja na prisutnost i spremnost Crne Gore kao destinacije da, čim to mjere dozvole, gostima pruži kvalitetan odmor“, navela je Ljiljanić.

Ona je podsjetila i da veliki broj događaja i vjenčanja nije otkazan, već samo pomjeren, pa se i njihova realizacija u nekom manjem obimu očekuje u drugoj polovini godine.

Tokom aprila, tradicija hotela je inoviranje gastronomske ponude.

“Tako je za predstojeći mjesec planiran ‘zeleni’ kalendar događaja u sklopu kojeg ćemo biodiverzitet ovog podneblja proslaviti vikendom u znaku divljih šparoga 10. i 11. aprila i vikendom u znaku žućenice 17. i 18. aprila u sklopu kojeg će se na meniju naći delikatese pripremljene sa ovim kraljicama divljih biljaka”, zaključila je Ljiljanić.

Najčitanije