fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObjavljena reportaža blogera iz Banjaluke o Budvi

Objavljena reportaža blogera iz Banjaluke o Budvi

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Budve (TOB) objavila je YouTube link na kojem se može pogledati reportaža o tom primorskom gradu koju je napravio bloger iz Banjaluke Robert Dacešin.

Reportaža se može pogledati na linku https://www.youtube.com/watch?v=R4qaA7eqABs

Dacešin je sredinom jula, u organizaciji TOB-a i Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera, proveo vikend u Budvi tokom kojeg je nastala reportaža.

“Podsjećanja radi, tokom boravka na budvanskoj rivijeri, nakon 17 godina, obišao je Stari grad, plaže Brijeg od Budve i Mogren, restorane, suvenirnice, Muzej grada i još mnogo toga”, rekli su iz TOB-a.

On je na svom Instagram profilu Budvu opisao kao neobičan i zanimljiv miks starog i novog.

„To je mjesto u kojem imaš priliku da zaviriš u neke od kulturno i istorijski najvrijednije lokacije u čitavoj Crnoj Gori, a opet, imaš sav luksuz koji možeš da zamisliš. Mjesto, gdje je sve nekako tu i na dohvat ruke, a u kojem opet ima još toliko toga”, kazao je Dacešin.

Njegov blog RIO priče sa putovanja je najčitaniji putopisni blog u Bosni i Hercegovini (BiH), a njegov medijski uticaj izuzetno veliki.

“Video pregledi reportaže o Budvi, koja je postavljena u nedjelju na njegov YouTube kanal, rastu iz sata u sat, što nas veoma raduje i potvrđuje značaj saradnje sa blogerima, koje često nazivaju i novinarima nove generacije”, zaključili su iz TOB-a.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sjutra treća utakmica finala

Podgorica, (MINA) - Odbojkaši Budve i Budućnosti odigraće sjutra treći meč finala plej-ofa EPCG...