fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNTO: Glasajte za promotivni spot Crne Gore

NTO: Glasajte za promotivni spot Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Promotivni destinacijski TV spot Nacionalne turističke organizacije (NTO), U društvu prirode, nominovan je na online festivalu CIFFT – People’s Choice Award u kategoriji Najbolji turistički film na svijetu.

„Festival je dio Međunarodnog komiteta turističkih filmskih festivala – CIFFT, koji čini 14 festivala turističkog filma, a koji podržavaju Svjetska turistička organizacija (UNWTO) i Evropska komisija za putovanja (ETC)“, navodi se u saopštenju.

Tokom posljednje 33 godine, CIFFT nagrađuje najbolji audio-vizuelni sadržaj iz turističke industrije, pozicionirajući se kao najprestižnije takmičenje posvećeno promotivnim turističkim video zapisima širom svijeta.

Glasanje za najbolji turistički film na svijetu trajaće do 25. oktobra.

„Pozivamo vas da podržite Crnu Goru i destinacijski film U društvu prirode, i svojim glasom date doprinos da naša zemlja bude dobitnik još jedne prestižne nagrade kada je u pitanju oblast audio vizuelnog sadržaja iz turističke industrije“, rekli su iz NTO-a.

Link za glasanje je https://www.cifft.com/film/nature-me/

„TV spot U društvu prirode ove godine osvojio je dvije međunarodne nagrade, i to prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkog filma The Golden City Gate u Berlinu i srebrnu nagradu na III Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi ITTFA“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Cekliću produžena suspenzija

Podgorica, (MINA) - Defanzivcu Mladosti, Zvonku Cekliću, produžena suspenzija na još mjesec, zbog učešća...