fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija

NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO), u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Rusije, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala TVN Russia koja boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Iz NTO-a su kazali da je riječ o jednoj od najpoznatijih ruskih televizija, čija ekipa će u Crnoj Gori snimati prestižnu emisiju “Poedem, Poedim” u kojoj će akcenat biti na gastronomiji, lokalnim običajima i ljudima.

“Kadrovi za emisiju snimaće se na području Herceg Novog, Boke Kotorske, Kolašina, Žabljaka, Skadarskog jezera, Rijeke Crnojevića i Njeguša”, navodi se u saopštenju NTO-a.

Novinari televizije TVN Russia obišli su Njeguše gdje su imali priliku da se upoznaju sa procesom sušenja njeguškog pršuta, a narednih dana boraviće u Herceg Novom i Tivtu gdje će, pored obilaska atraktivnih turističkih lokaliteta, za novinare biti organizovana i dva cooking show-a kroz koje će im biti predstavljena priprema tradicionalnih crnogorskih jela, čiji domaćini će biti hoteli Lazure Hotel & Marina i Regent Porto Montenegro.

“U drugom dijelu posjete novinari će imati priliku da obiđu selo Žlijebi i Farmu Ostriga u Herceg Novom, dok će posljednjeg dana boravka posjetiti Rijeku Crnojevića”, dodaje se u saopštenju.

Studijska posjeta predstavnika ruske televizije realizuje se uz podršku lokalne turističke orgnizacije Herceg Novog, kao i hotela Lazure Hotel& Marina i Regent Porto Montenegro.

TVN Russia je jedna od najpoznatijih telivizijskih kuća u Rusiji sa gledanošću od preko 54 miliona na mjesečnom nivou.

Emisija “Poedem, Poedim” snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana u februaru naredne godine.

Najčitanije