fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova nagradna igra za članove Zlatnog tima

Nova nagradna igra za članove Zlatnog tima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) danas je, za sve članove Zlatnog tima, priredila nagradnu igru koja će trajati do kraja mjeseca.

Iz kompanije je saopšteno da pravo učešća u nagradnoj igri pod nazivom Zlatni tim: Energija koja pokreće 2, imaju kupci iz kategorije domaćinstava čiji računi za struju do 30. juna budu plaćeni, kao i oni koji imaju aktiviran servis elektronski račun.

Nagradni fond, kako su naveli, čine automobil Opel Astra 4DR Enjoy, električni motocikl Super Soco TC Electric 3000W, tri električna bicikla Xplorer E bike Silver Line i po deset električnih trotineta i pametnih satova Samsung R820 Galaxy Watch.

Iz EPCG su objasnili da se nakon 30. juna, kada ističe rok za plaćanje majske fakture, svi pretplatni brojevi kupaca iz kategorije domaćinstava koji ispunjavaju uslov skupljaju u posebnoj bazi podataka.

„Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Nakon pritiska na taster, na ekranu će se pojaviti pretplatni broj potrošača koji je dobitnik nagrade“, kazali su iz EPCG.

Oni su dodali da se dobitnici automobila Opel Astra 4DR Enjoy, električnog motocikla Super Soco TC Electric, kao i tri električna bicikla Xplorer E bike Silver Line izvlače iz baze u kojoj se nalaze svi članovi Zlatnog tima.

Iz EPCG su naveli da je za po deset električnih trotineta i pametnih satova Samsung R820 Galaxy sistem izvlačenja dobitnika organizovan metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem iz baze članova Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun.

“Taj servis omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox mejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na [email protected], kao i putem zvanične Facebook stranice EPCG”, navodi se u saopštenju.

Izvlačenje dobitnika biće organizovano 20. jula u prostorijama EPCG u Nikšiću.

Najčitanije

berza

Pad indeksa i rast prometa na berzi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Neznatan pad oba indeksa i rast prometa obilježili su na Montenegroberzi...