fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova iPhone 13 serija od danas u ponudi Telekoma

Nova iPhone 13 serija od danas u ponudi Telekoma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu kupiti svoj uređaj iz nove serije iPhone 13 modela, koju čine iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max i iPhone 13 mini.

Uređaji su dostupni preko sajta www.telekom.me kao i u poslovnicama Telekoma širom Crne Gore.

„Sa ciljem da predstavi jedan od najupečatljivijih svestranih telefona, iPhone 13 donosi sa sobom nove funkcije, ali i duže trajanje baterije, napajanje, bolji ekran i kameru. Velika poboljšanja u trajanju baterije dolaze i na iPhone 13 i iPhone 13 mini modelima zahvaljujući A15 Bionic čipu, efikasnijim komponentama i energetskoj optimizaciji“, navodi se u saopštenju.

iPhone 13 tako, kako su objasnili, omogućava nevjerovatan cjelodnevni život baterije, nudeći i do dva i po sata više u danu od prethodnog iPhone 12, a iPhone 13 mini obezbeđuje i do sat i po više baterije u danu, u odnosu na iPhone 12 mini.

„Novi i nevjerovatno moćni A15 Bionic čipset, uparen sa četiri gigabajta (GB) RAM memorije, omogućava brzo i efikasno pokretanje više aplikacija i zadataka“, rekli su iz Telekoma.

Nova duo kamera za iPhone 13 poboljšava jasnoću slika, dok je uvođenje Sensor Shift tehnologije optičke stabilizacije slike (OIS), koja je ranije bila dostupna samo na Apple-ovim Pro Max telefonima, posebno je značajna za one koji žele brzo snimanje.

„iPhone 13 Pro, sa druge strane, više je Pro nego ikad prije! Pro sistem kamera dobija svoju najveću nadogradnju ikada – sa najnovijim hardverom koji hvata mnogo više detalja i donosi superinteligentni softver za nove tehnike slikanja i snimanja. I brzi čip koji sve to omogućava“, dodaje se u saopštenju.
Iz Telekoma su rekli da visoka vjernost boja i niska kompresija omogućavaju snimanje, uređivanje i kreiranje sadržaja spremnog za emitovanje – sve to u pokretu. Korisnici sada projekat mogu u potpunosti završiti u ProRes-u na svom iPhone uređaji, ili ga jednostavno prebaciti ProRes video sa iPhone-a u Final Cut Pro na svom Mac računaru.

Ekran na iPhoneu 13 i OLED tehnologija omogućavaju svjetliju sliku nego ikad prije, a kvalitet slike je fantastičan.

iOS 15 pojačava iskustvo iPhone sa novim i moćnim funkcijama koje korisnicima pomažu da ostanenu fokusirani, istražuju i urade više sa svojim pametnim telefonom.

„Novi iPhone 13 i iPhone 13 mini dolaze u pet boja sa ravnim ivicama i elegantnim okvirom od aluminijuma. Dostupan je u plavoj, crnoj, roze, crvenoj i bijeloj boji. iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max će biti dostupni u četiri boje, uključujući grafitno crnu, zlatnu, srebrnu i potpuno novu sierra plavu“, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije