fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNLB nudi jedinstveno osiguranje koje duplo vrijedi

NLB nudi jedinstveno osiguranje koje duplo vrijedi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka ponudila je svojim klijentima novo NLB Osiguranje, koje vrijedi duplo, saopštili su njeni predstavnici.

“Taj tip osiguranja je jedinstven na crnogorskom tržištu, jer klijentima pruža mogućnost da osiguraju dvostruki iznos gotovinskog kredita. Postojeći i novi klijenti banke će, uz plaćanje jednokratne minimalne premije, u banci moći da kupe to osiguranje prilikom uzimanja NLB gotovinskog kredita”, navodi se u saopštenju.

Maksimalno pokriće tim osiguranjem je 50 hiljada EUR.

Iz banke je objašnjeno da je prilikom uzimanja kredita važno uzeti u obzir i sve okolnosti koje mogu nastati usljed nesrećnih događaja zbog kojih vraćanje kredita može opteretiti porodične finansije.

“Ova ponuda kreirana je na način da zaštiti finansijsku stabilnost zajmotražioca, ali i njegovih bližnjih, koja bi mogla biti ugrožena usljed neprijatnih i nepredviđenih događaja u budućnosti”, rekli su predstavnici NLB banke.

U slučaju nastanka događaja koji su osigurani, kao što su trajni invaliditet preko 50 odsto usljed nezgode ili smrt usljed nezgode, osiguranje pokriva otplatu preostalog duga po gotovinskom kreditu i dodatnu isplatu, do visine iznosa odobrenog kredita, na račun korisnika kredita ili zakonskim nasljednicima.

“Drugačije bankarsko iskustvo temeljimo na inovativnim rješenjima koja klijentima treba da olakšaju obavljanje bankarskih operacija, ali i donošenje važnih odluka prilikom upravljanja ličnim finansijama”, navodi se iz banke.

Oni su dodali da je sa tim ciljem pripremljena i ta posebna ponuda, jer osim ekskluzivnih uslova nudi sveobuhvatan finansijski tretman na jednom mjestu.
(kraj) nar/sam

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...