fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNaredne sedmice nastavljaju intenzivnu komunikaciju

Naredne sedmice nastavljaju intenzivnu komunikaciju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Radni sastanak ministara finansija i ekonomije, Darka Radunovića i Dragice Sekulić, sa kandidatima za ministre u novoj vladi bio je konstruktivan, a intenzivnu komunikaciju će nastaviti naredne sedmice.

Kandidat za ministra finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, kazao je nakon sastanka da bi naredni trebalo da bude održan u ponedjeljak ili utorak.

Spajić je na pitanje da li će budžet biti pripremeljen do kraja godine, odgovorio da se tome nadaju i da prema tom cilju rade.

„Sastanak je bio konstruktivan i ovaj put. Nastavljamo sa tehničkim radom“, rekao je Spajić novinarima.

On je, komentarišući Nacrt koji je pripremila odlazeća vlast, saopštio da je vrlo teško dati bilo kakve ocjene.

„Ne bismo da paušalno ocjenjujemo, nego bazirano na činjenicama. Sačekaćemo za takve ocjene“, dodao je Spajić.

On je kazao i da bi o izazovima koje vidi u budžetu govorio kada preuzme funkciju.

Iz Ministarstva finansija je ranije saopštenoda je radni sastanak protekao u konstruktivnom razgovoru, uz obostranu kooperativnost i spremnost na saradnju.

Radunović i Sekulić danas su se sastali sa kandidatima za ministre u novoj vladi, Milojkom Spajićem, Jakovom Milatovićem i Mladenom Bojanićem.

Današnji sastanak je nastavak onog koji je održan u ponedjeljak, kada su se Spajić, Milatović i Bojanić sastali sa Radunovićem, kako bi, između ostalog, razgovarali o Nacrta budžeta za narednu godinu i aktuelnoj ekonomskoj situaciji i stanju u javnim finansijama.

Najčitanije