fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNajznačajniji mediji iz Republike Srpske doputovali u Crnu Goru

Najznačajniji mediji iz Republike Srpske doputovali u Crnu Goru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) i nacionalna avio kompanija Air Montenegro organizovali su studijsku posjetu najznačajnijih medija iz Republike Srpske koji tokom vikenda borave u Crnoj Gori.

Predstavnici televizija RTRS, ATV, ELTA TV, RTV i BN i portala Mondo doputovali su u Crnu Goru novim letom kompanije Air Montenegro na relaciji Banjaluka – Tivat, koji je uveden 27. juna i koji će se obavljati do 5. septembra, dva puta sedmično, petkom i nedjeljom.

“Nakon uspješne promocije destinacije, koju je NTO, organizovala početkom juna u Banja Luci i Bijeljini, biće ovo odlična prilika da se novinari, kroz obilazak primorskog regiona, upoznaju sa bogatom i raznovrsnom ponudom Budve, Kotora i Tivta i da svojim gledaocima i čitaocima prenesu dah ljeta i ljetnju atmosferu iz ovih primorskih destinacija”, navodi se u saopštenju.

Danas je u kompleksu Slovenska plaža organizovan susret predstavnika medija sa direktoricom NTO, Anom Tripković Marković, direktorom nacionalne avio kompanije Air Montenegro Predragom Todorovićem i direktoricom lokalne Turističke organizacije Budva, Majom Liješević, koji su tom prilikom dali izjave novinarima.

“Nakon toga, za novinare je organizovan obilazak Starog grada u Budvi uz pratnju vodiča, kao i panoramska vožnja brodom, a posjetiće i plažu Trinčića zalaz, gdje će imati priliku da degustiraju mediteranske specijalitete”, dodaje se u saopštenju.

U nedjelju, oni će obići neke od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija u Tivtu i Kotoru kao što su Ljetnjikovac Buća, marina Porto Montenegro i Stari grad u Kotoru.

“Turisti iz Republike Srpske rado su viđeni gosti na crnogorskom primorju, a ovog ljeta, imajući u vidu uspostavljanje direktne avio linije iz Banja Luke ka Tivtu, očekuje se rast turističkog prometa sa ovog važnog regionalnog tržišta”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...