fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNajgledanija francuska televizija TF1 snima reportaže o Crnoj Gori

Najgledanija francuska televizija TF1 snima reportaže o Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) domaćin je ekipi novinara najgledanije francuske televizije TF1, koja do 26. maja boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Predstavnici televizije TF1, koji borave u Crnoj Gori od početka sedmice, snimaju tri reportaže kroz koje će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom primorskog i centralnog regiona.

„Kadrovi za emisiju snimaće se u Kotoru, Budvi, Baru, Ulicnju, Cetinju i Nacionalnom parku Skadarsko jezero. Reportaže će biti prikazane tokom ljeta u udarnom terminu dnevnika televizije TF1, koji bilježi rekordnu gledanost sa oko šest miliona gledalaca po emisiji”, navodi se u saopštenju.

TF1 je francuski besplatni televizijski kanal, sa nacionalnom pokrivenošću, u vlasništvu TF1 grupe koja postoji već 50 godina i predstavlja jednu od vodećih medijskih kompanija u Francuskoj kada je riječ o produkciji, izdavaštvu i distribuciji sadržaja. Prosječni tržišni udio TF1 kanala, od 24 odsto, čini ga najpopularnijom domaćom televizijom u Francuskoj.

NTO ovu studijsku posjetu realizuje uz podršku Nacionalnih parkova Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Kotora, Bara, Budve, Ulcinja i Cetinja.

Najčitanije

marihuana

Rožajska policija pronašla 40 kilograma marihuane

Podgorica, (MINA) - Rožajska policija pronašla je sinoć u napuštenom objektu 40 kilograma marihuane,...