fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNagrada za dizajnersko rješenje arhitekti Saši Iliću

Nagrada za dizajnersko rješenje arhitekti Saši Iliću

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dizajnerski rad arhitekte Saše Ilića nagrađen je na konkursu u okviru kampanje Unije poslodavaca (UPCG) za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije.

„Nakon razmatranja pristiglih idejnih rješenja, članovi Komisije jednoglasno su odlučili da nagradu dodijele dizajnerskom radu arhitekte Saše Ilića, kojem je generalna sekretarka UPCG, Suzana Radulović, uručila novčanu nagradu od 300 EUR”, saopšteno je iz UPCG.

Svečanoj ceremoniji dodjele nagrade prethodila je izrada hiljadu namjenskih bedževa, prema pobjedničkom rješenju, koje je UPCG dostavila Ministarstvu zdravlja na dalju upotrebu i distribuciju turističkoj privredi.

foto: UPCG

U Komisiji su, pored Radulović, bili i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, Borko Bajić, savjetnica u Birou za odnose s javnošću Ministarstva ekonomskog razvoja, Bojana Žulić, sekretar u Direkciji za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova, Sanja Radulović, kreativna direktorica u kompaniji Bild studio, Ksenija Planić, zamjenica izvršnog direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera, Milena Raičković, PR i marketing menadžerka hotela CUE, Mirjana Delić i šefica Sektora za PR i marketing UPCG, Zvezdana Oluić.

UPCG će pobjedničko dizajnersko rješenje bedža i uputstvo za njegovu primjenu objaviti na svom veb sajtu, te pozvati poslodavce iz turističke i povezanih djelatnosti da izrade namjenske bedževe za zaposlene koji su vakcinisani i tako se uključe i aktivno podrže kampanju za izgradnju imidža Crne Gore kao sigurne turističke destinacije.

“Zadatak učesnika konkursa bio je da kreiraju namjenski bedž kojim se poručuje da su lica koja ga nose vakcinisana. Prema propozicijama, dizajn bedža treba da je primjenjiv kako za taj, tako i druge formate, a namijenjen je turističkim poslenicima koji će ga nositi na radnom mjestu u toku turističke sezone”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Pobjeda Herceg Novog na startu finalne serije

Podgorica, (MINA) - Odbojkašice Herceg Novog ostvarile su pobjedu na startu finalne serije plej-ofa...