fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMilatović: Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne građanima i privredi

Milatović: Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne građanima i privredi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne građanima i privredi i koliko toliko sačuva životni standard i obezbijedi dostojanstven rad, saopštio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović, čestitajući Praznik rada.

On je kazao da je danas, kada se proslavlja 1. maj, 135 godina nakon radničkih protesta u Čikagu, svijet suočen sa novim izazovima i najvećim padom ekonomije do sada.

“Ovo je posebno izraženo u Crnoj Gori, gdje ni u redovnim vremenima uslovi za poslovanje i rad nijesu bili adekvatni”, napisao je Milatović na svom Twitter nalogu.

On je kazao da, u godini socijalne pravde, Vlada ulaže maksimalne napore da pomogne i građanima i privredi, a u prilog tome govore paketi podrške koje je Vlada usvojila za pomoć građanima i privredi.

“Zalažem se za otvoren, dobronamjeran i konstruktivan dijalog izmedju poslodavaca i radnika. Sa željom da zajedno nastavimo da gradimo pravednu i ekonomski snažnu Crnu Goru, svim građankama i građanima čestitam Praznik rada, 1. maj”, zaključio je Milatović.

Najčitanije