fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMilatović ponosan na svoj tim i postignute rezultate

Milatović ponosan na svoj tim i postignute rezultate

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović saopštio je da je, nakon godinu od parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, ponosan na svoj tim i rezultate koje su postigli, uprkos mnogim sabotažama.

“Navršeno je godinu od parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, istorijskog trenutka koji smo dugo čekali. Naša obaveza kao građana i kao državnih činovnika je da taj trenutak iskoristimo i sve započete procese završimo u interesu naroda”, naveo je Milatović u video izjavi.

Prethodna godina je, kako je kazao, bila puna izazova, kako za vladajuću koaliciju tako i za sve učesnike u političkom diskursu u borbi za promjenama.

“Iako smo znali sa čim se hvatamo u koštac, uvjeren sam da nas otkrivanje i rešavanje mnogih afera tek čeka. Na to smo i spremni. Godinu kasnije, kada pogledam period iza nas, ponosan sam na svoj tim, na nove vjetrove koji duvaju Crnom Gorom, na rezultate koje smo uprkos mnogim sabotažama napravili i na to što i dalje vjerujemo”, rekao je Milatović.

On je kazao da vjeruju da samo zajedno mogu nastaviti snažnim koracima da se borimo za bolju, reformisanu, jaču Crnu Goru.

Video koji je dostavilo Ministarstvo ekonomskog razvoja je dostupan na linku https://www.youtube.com/watch?v=1OwLet6QE24&t=9s

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije