fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMilačić: Ispraviti nepravdu nanijetu radnicima Tosčelika

Milačić: Ispraviti nepravdu nanijetu radnicima Tosčelika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prava Crna Gora će, prema rječima njenog predsjednika, Marka Milačića, učiniti sve da se ispravi nepravda i što prije riješi problem neisplaćenh otpremnina za bivše radnike Željezare Tosčelk.

Milačić, koji je i poslanik u Skupštini, sastao se predstavnikom grupe 60 bivših radnika Tosčelika, Željkom Perovićem, sa kojim je razgovarao o njihovim problemima koji se tiču neisplaćenih otpremnina.

Iz Prave je saopšteno da je Perović detaljno objasnio situaciju u kojoj se nalazi veliki broj bivših radnika Željezare, kao i šta je to što oni traže, a što im po zakonu pripada.

On je napomenuo da ne traže pomoć, već samo da se država prema njima ne odnosi kao prema građanima drugog reda i da im se ispuni obećano.

Milačić je poručio da će dati sve od sebe da se ta situacija riješi i da obespravljeni radnici dobiju ono što im zakonski pripada.

„Kao odgovorna vlast moramo biti na strani zakona i moramo pomoći svakom koga je bivša vlast izigrala. Ne smijemo dozvoliti da bilo ko trpi posljedice bivšeg režima. Radnci moraju dobiti ono što im po zakonu pripada”, zaključio je Milačić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...