fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMedojević: Krivokapić nastavlja da retroaktivno šteluje odluke Vlade

Medojević: Krivokapić nastavlja da retroaktivno šteluje odluke Vlade

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević, poručio je da premijer Zdravko Krivokapić nastavlja da retroaktivno šteluje, falsifikuje i švercuje odluke Vlade, dnevni red, zaključke i rokove, što je, kako tvrdi, sramno i nedostojno.

“U dokumentaciji koja nam je u vezi emisije obveznica dostavljena navodi se da su na sjednici Vlade 7. decembra usvojene Polazne osnove za realzaciju emisije obveznica koje će biti izdate na međunarodnom tržištu u ovoj i narednoj godini i zaključak Vlade u vezi tog materijala. Problem je u tome što na toj sjednici nijesu razmatrane Polazne osnove za realzaciju emisije obveznica”, naveo je Medojević u saopštenju.

On tvrdi da nije usvojen ni zaključak o tom materijalu.

“Svaki premijer i ministar bi posle ovakvog javnog blamiranja i razotrivanja laži, prevara i fasifikata podnio ostavku, vodeći računa o dostojanstvu države i funkcija koje obavljaju”, naveo je Medojević.

On je rekao da je tek počeo da istražuje “tu kriminalnu transakciju iz koje su akteri podijelili oko deset miliona EUR novca građana Crne Gore”.

Najčitanije