fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMedojević: Đukanović mora biti smijenjen i krivično procesuiran

Medojević: Đukanović mora biti smijenjen i krivično procesuiran

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Otkrivanje tajnih of šor firmi u vlasništvu predsjednika države Mila Đukanovića dovoljan je politički i ustavni razlog za njegov opoziv, smatra predsjednik Pokreta za promjene (PzP), Nebojša Medojević.

“Impičment je suštinska potreba i preduslov bilo kakve normalizacije prilika u Crnoj Gori. Đukanović i njegova kriminalno-ekstremistička organizacija Demokratska partija socijalista (DPS) je glavna prijetnja bezbjednosti, miru i stabilnosti zemlje”, naveo je Medojević u saopštenju.

On je kazao da je godina prošla u konfuznom i kolebljivom stavu Vlade i vladajuće većine i izbjegavanju suočavanja sa najozbiljnijim državnim problemom – demontaže mafijaške organizacije DPS-a.

“Ukoliko tužilaštvo, policija, sudovi, Ustavni sud budu opstruirali ove mjere nove vlasti, zbog obaveza prema bivšem režimu, neophodno je uvesti vanredno stanje, očistiti ove institucije od neprijatelja demokratije i vojnika Đukanovića i sprovesti demontažu režima Đukanovića do kraja”, smatra Medojević.

On je kazao da sa mafijom nema kohabitacije.

“Izbor je jednostavan: Crna Gora ili DPS. Ja navijam za Crnu Goru”, zaključio je Medojević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije