fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMarković: Projekat skijališta uveliko realizovala prethodna vlada

Marković: Projekat skijališta uveliko realizovala prethodna vlada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Duško Marković, pozdravio je nastavak realizacije projekta skijališta na sjeveru koji je, kako je kazao, uveliko realizovala vlada koju je on predvodio.

“Pozdravljam ispravni put na koji se vratio ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović, a to je nastavak projekta skijališta na sjeveru, koji je uveliko već realizovala vlada koju sam predvodio”, napisao je Marković na Twitteru.

On je kazao da nije bilo tako davno kad je Milatović tvrdio da ne treba graditi skijališta ispod dvije hiljade metara nadmorske visine.

“Sezona koju Milatović najavljuje oslanja se na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje smo mi već uložili desetine miliona EUR koji se sad vraćaju državi. A te žičare ne bi bilo da nije plaćena usred pandemije po sistemu bankarska garancija-avans, koji napadate kroz kojekakve računovodstvene slagalice”, kazao je Marković.

On je poručio da nijesu uvozili nove i visočije planine, već razvijali svoje.

“Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, već smo ostavili prave puteve i prave projekte. Samo nastavite naše započete projekte i na pravom ste putu”, zaključio je Marković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...