fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLuxair od sjutra leti prema Crnoj Gori

Luxair od sjutra leti prema Crnoj Gori

Podgorica, Luksemburg, (MINA-BUSINESS) – Avioni nacionalne luksemburške avio-kompanije Luxair od sjutra će letjeti za Tivat dva puta sedmično.

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu je saopšteno da će avioni te avio-kompanije letjeti i za Podgoricu, i to do 2. jula do 24. septembra, dva puta sedmično – srijedom i subotom.

Na liniji Tivat-Luksemburg-Tivat će letjeti od sjutra do 1. oktobra i to utorkom i subotom.

“Interesovanje turista za Crnu Goru iz Zapadne Evrope je veliko i nadamo se da će ovaj broj turista nadomjestiti broj gostiju koji su dolazili iz Ukrajine i Rusije, a koji su, usljed ratnih dešavanja, onemogućeni da dođu”, navodi se u saopštenju.

Iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu zbog toga letove luksemburške kompanije prema Crnoj Gori smatraju veoma korisnim, kako bi turisti iz Zapadne Evrope mogli da ljetuju u Crnoj Gori.

“Imajući u vidu veliko interesovanje za ponuđene letove, predlažemo da na vrijeme rezervišete avionske karte putem linka https://www.luxair.lu/fr/page-daccueil”, dodaje se u saopštenju.

U slučaju potrebe, Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije i želi prijatne i sigurne letove avio-kompanijom Luxair.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Paramont zaustavljen u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Košarkaški klub osoba sa invaliditetom Paramont iz Podgorice nije uspio da...