fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLovćen banka održava kontinuitet u poslovanju

Lovćen banka održava kontinuitet u poslovanju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Lovćen banka nastavlja da realizuje sve aktivnosti, održavajući kontinuitet u poslovanju i poštujući sve preporuke nadležnih institucija, saopštili su njeni predstavnici.

„Namjera Lovćen banke je da u ovim izazovnim vremenima da svoj doprinos prevazilaženju poteškoća u borbi protiv koronavirusa“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su kazali da njene stručne službe obezbjeđuju bezbjedno funkcionisanje za klijente, ali i zaposlene.

„Klijentima preporučujemo da što više koriste usluge elektronskog/mobilnog bankarstva i na taj način izbjegnu dolazak u banku i bespotrebne kontakte. Osim toga, uveden je i besplatan servis za penzionere, pod nazivom Ostanite doma, zdravi i bezbjedni – mi ćemo kod vas“, kazali su iz Lovćen banke.

Oni su objasnili da pozivom na broj call centra Lovćen banke – 19993, penzioneri sa područja Podgorice mogu obaviti sve transakcije jednostavno, brzo i sigurno.

„Dovoljno je da zatraže ovaj servis i sa službenikom Lovćen banke dogovore mjesto i vrijeme dostave. Uz dostavu naručene gotovine, službenik banke će donijeti i potrebnu dokumentaciju i izvršiti fizičku identifikaciju naručioca isplate, uz sve mjere zaštite shodno preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore“, saopštili su iz banke.

Lovćen banka, kako su dodali, pomaže borbu protiv koronavirusa donacijom u iznosu od 30 hiljada EUR. Sredstva su uplaćena Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti uz želju da bude raspoređena za nabavku zaštitne i medicinske opreme i sprovođenje svih potrebnih aktivnosti za realizaciju donesenih mjera prevencije u borbi protiv koronavirusa.

Banka je, prema riječima njenih predstavnika, nedavno učestvovala sa četiri hiljade EUR u donaciji Udruženja banaka namijenjenoj kupovini dva respiratora za potrebe Kliničkog centra Crne Gore.

Najčitanije