fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeKupili hotel Vojvodinu za 3,8 miliona EUR

Kupili hotel Vojvodinu za 3,8 miliona EUR

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Enigma iz Nikšića, Vladimira Bećirovića novi je vlasnik hotela Vojvodina u Herceg Novom, koji je kupila za 3,8 miliona EUR.

Bećirović je potpisao kupoprodajni ugovor sa predstavnikom Privredne komore Vojvodine, piše Dan.

Tender za prodaju hotela Vojvodina bio je otvoren do 14. februara, a početna cijena iznosila je 3,76 miliona EUR. Bećirovićeva ponuda je bila 3,8 miliona EUR.

Bećirović je kazao da je vlasnik hotela kompanija Enigma iz Nikšića, a hotelom će upravljati ćerka firma HRC.

“U narednih četiri, pet godina planiramo da hotel dovedemo na nivo četiri zvjezdice. Ove godine će hotel raditi, tako da otvaranje očekujemo u junu. Za ovu sezonu planiramo manje investicije kako bi uredili hotel i pripremili ga za otvaranje, dok će veća investicija uslijediti već od septembra”, rekao je Bećirović.

Hotel Vojvodina sastoji se od nekoliko objekata, a tenderom je obuhvaćen hotel površine 421 kvadrat u osnovi i poslovni prostor ugostiteljstva čija je površina 365 kvadrata, dvorište površine 110 kvadrata, zatim hotel spratnosti podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje, površine u osnovi 930 metara kvadratnih, kao i trospratna zgrada čija je površina u osnovi 1,07 hiljada kvadrata i dvorište 2,59 hiljada kvadrata kao i zemljište pod objektima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije