fbpx
NaslovnicaGlavna vijestKrivokapić prihvatio poziv za sastanak sa predstavnicima odlazeće Vlade

Krivokapić prihvatio poziv za sastanak sa predstavnicima odlazeće Vlade

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Mandatar Zdravko Krivokapić prihvatio je poziv predstavnika Ministarstva finansija da održe sastanak u cilju pružanja informacija o stanju državnih finansija.

On je na svom Twitter nalogu napisao da pozdravlja spremnost Ministarstva finansija odlazeće Vlade da novoj vlasti dostavi te informacije.

“Zato prihvatamo poziv da se naši predstavnici sastanu sa predstavnicima odlazeće Vlade, smatrajući da je to početak dugo očekivane tranzicije vlasti”, naveo je Krivokapić.

On je kazao da, kao što su i više puta naglasili, spremni da preuzmu odgovornost upravljanja državnim finansijama i ukupnom javnom administracijom uz punu dostupnost svih podataka javnosti.

“Za razliku od trodecenijske prakse, mi vođenje politike doživljavamo kao odgovoran i transparentan proces, lišen skrivenih zaključaka užih kabineta, diskrecionih odluka ministara i nepodnošljive lakoće trošenja novca svih građana”, rekao je Krivokapić.

On je naveo da očekuje da se najavljeni sastanak održi u najskorije moguće vrijeme, kako bi što prije započeli oporavak crnogorske ekonomije i društva.

Najčitanije