fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKreirali novi paket Viber stikera

Kreirali novi paket Viber stikera

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Budve kreirala je novi paket Viber stikera koji korisnici mogu besplatno preuzeti sa Sticker Market-a te aplikacije još sedam dana.

Iz TO Budva su saopštili da je paket šaljivih i atraktivnih Viber stikera koji predstavljaju Budvu, čije je preuzimanje omogućeno od 6. avgusta, do sada preuzelo blizu 20 hiljada korisnika iz Crne Gore. Oni su razmijenjeni oko 140 hiljada puta u grupama i komunikaciji jedan na jedan.

“Zadovoljstvo nam je što smo ovo specifično ljeto uspjeli da uljepšamo našim paketom zabavnih i lijepo osmišljenih Viber stikera i što su ih korisnici u ovolikom broju razmijenjivali između sebe i sa prijateljima iz cijelog svijeta”, kazali su predstavnici TO Budva.

Oni su dodali da korisnici, preuzimanjem Viber stikera, ukoliko žele, direktno postaju članovi Budva zajednice – Budva Community na Viber-u, gdje se na brz i jednostavan način mogu informisati o aktuelnim dešavanjima u Budvi.

“Korisnici se tako mogu upoznati sa zanimljivostima, kulturnim dešavanjima, povoljnostima u budvanskim hotelima, privatnom smještaju i restoranima, spoljašnjoj i temperaturi mora, ali i uživati u fotografijama i video zapisima budvanske rivijere”, navodi se u saopštenju.

Iz TO Budva su podsjetili da je paket Viber stikera Budva na raspolaganju za preuzimanje još sedam dana uz opis – Osjeti ljeto i podijeli nove sunčane stikere Budve.

Najčitanije