fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKoprivica najavio borbu za bolji privredni ambijent

Koprivica najavio borbu za bolji privredni ambijent

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Građani Nikšića od koalicije Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić, mogu očekivati borbu protiv korupcije, a za ozdravljenje opštinskih preduzeća, bolje uslove života na selu i bolji privredni ambijent za poštene preduzetnike, saopštio je njen nosilac Momo Koprivica.

On je, prilikom posjete karavana mira koalicije Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić nikšićkom naselju Straševina, kazao da nova parlamentarna većina, za razliku od prethodnih vlada, nije na početku mandata pokrenula ukidanje socijalnih i ekonomskih davanja.

Ona je, prema njegovim riječima, osmislila paket socio-ekonomskih zakona, koji predviđaju povećanje minimalne zarade, kao i dodjelu besplatnih udžbenika i većih dječjih dodataka.

“Nama su građani na prvom mjestu. Tako će i građani Nikšića biti na prvom mjestu, a ne tajkuni, kriminalci i uzurpatori. Zato je jasna naša poruka: Ne damo Nikšić tajkunima, kriminalcima i uzurpatorima, i uzalud pokušavaju da nas zaustave”, poručio je Koprivica.

Predstavnica liste Gordana Radović saopštila je da je njihov cilj okretanje ekonomskom razvoju Nikšića.

“Potrudićemo se da radimo na ekonomskom oporavku Nikšića, tako što ćemo podržati svakog građana u namjeri da ostvari svoje pravo da se zaposli i radi. Okrenućemo se poljoprivrednim proizvođačima i preduzetnicima, podržaćemo nove ideje i formirati nova radna mjesta”, rekla je Radović.

Najčitanije