fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryKnežević: Katnić da nauči razliku između obrta i dobiti

Knežević: Katnić da nauči razliku između obrta i dobiti


Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić prinuđen je da ispuni svaki nalog, a još nije uspio da nauči razliku između obrta i dobiti, rekao je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević.

Knežević je kazao da razumije da Katnića vrebaju i da se ne osjeća sigurno.

“Tako je to kada ste u kriminalnoj hobotnici zaduženi da fabrikujete optužbe protiv meta prve familije. Svaki nalog je Milivoje Katnić prinuđen da ispuni, pa i po cijenu da mu se smiju svi koji imaju zrno soli u glavi”, naveo je Knežević.

On je kazao da zato Katnić pokazuje šemu za Telekom koju njemu nije pokazivao nego je morao da je prerađuje.

“U šemi koju je meni predočio prilikom naše susreta u njegovoj kancelariji u septembru 2017. na vrhu piramide nalazi se ime i prezime glave hobotnice. Oko njega je njegova uža familija i menadžment Telekoma”, kazao je Knežević.

On je rekao da Katnić kaže da treba braniti vrijednosti tradicionalne Crne Gore, ali da neće “da istražuje odakle su milioni za izgradnju vile za Mila Đukanovića na Gorici.

Knežević je kazao Katnić, da li od treme da “ne razočara glavu hobotnice ili od jada većega”, još nije uspio da nauči razliku između obrta i dobiti.

Knežević je naveo da je Katnić kazao da je od E-commerca Atlas banka imala profit od 800 miliona EUR, što je trećina Budžeta Crne Gore.

Knežević je rekao da bi volio da je tako, ali da je riječ o njihovom ukupnom obrtu, na koji naplaćuju proviziju.

“Da su htjeli da me poslušaju Crna Gora bi imala veći prihod od e-commerce usluga i od digitalne ekonomije, nego od turizma. Ovako samo tjeraju iz Crne Gore sve ozbiljne poslovne ljude”, naveo je Knežević.

On je pozvao Katnića da ga posjeti, da prvo prođe kratak kurs o osnovnim pojmovima u ekonomiji.

“Da ga odvedem u ložu i da mu lično predočim šeme koje ja znam. One, zaista, ne izazivaju “udaljene sumnje” nego postaju noćna mora njegovog gospodara od koje ga ni debeli zidovi njegove vile neće sačuvati. U nju Katnić ne smije ni da kroči”, kazao je Knežević.

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...