fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKlijentima omogućeno više kanala komunikacije

Klijentima omogućeno više kanala komunikacije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Klijenti Addiko banke, koji žele da iskoriste pravo na moratorijum na otplatu kredita, to mogu uraditi slanjem mejla, pozivanjem Kontakt centra i fiksnog broja ili putem Pošte.

Svi klijenti koji žele da iskoriste pravo na moratorijum to mogu uraditi slanjem elektronske pošte na mejl [email protected].

„Takođe, mogu pozvati Kontakt centar na broj 19990 ili fiksni broj 020 408 691 od osam do 16 sati, a mogu poslati i izjavu Poštom na adresu banke – ulica Džordža Vašingtona 98“, saopšteno je iz banke.

Addiko banka je, kako su kazali njeni predstavnici, u potpunosti ispoštovala sve do sada izrečene mjere i preporuke nadležnih institucija, pa tako i Odluku Centralne banke (CBCG) o privremenim mjerama za ublažavanje negativnih uticaja novog koronavirusa na finansijskim sistem.

Zahtjev treba da sadrži ime i prezime odnosno naziv firme, JMB odnosno PIB, broj partije ili inicijalno odobren iznos kredita, adresu stanovanja odnosno sjedište firme, broj telefona i mejl.

Banka može prihvatiti i dalje procesuirati jedino zahtjeve koji sadrže potpune informacije.

Takođe, na sajtu banke se nalazi formular sa navedenim ličnim podacima, u vidu Izjave da klijent prihvata moratorijum, koji se može ispuniti i dostaviti banci koristeći se nekim od gore navedenih kanala.

Iz Addiko banke su kazali da vrijedno rade na prijemu poziva i aplikacija i da će svaki uredan zahtjev biti primljen i procesuiran.

“Stoga unaprijed molimo klijente da, efikasnosti radi, budu precizni u davanju informacija prilikom podnošenja zahtjeva. Imajući u vidu veliko interesovanje već prvog dana primjene odluke CBCG, molimo građane za razumijevanje i uvjeravamo ih da činimo sve da im izadjemo u susret i da su svi kanali komunikacije aktivni”, poručili su iz banke.

Banka je takođe od samog početka preduzela i niz mjera da zaštiti zaposlene, njihove porodice i klijente.

Najčitanije