fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJavni poziv za podršku zanatstvu

Javni poziv za podršku zanatstvu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je sve zanatlije da se prijave na javni poziv za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za razvoj i promociju zanatstva za ovu godinu.

Programom za razvoj i promociju zanatstva omogućeno je podsticanje razvoja crnogorskih zanata pružanjem finansijske podrške za nabavku opreme i alata, kao i promotivnih aktivnosti organizacije i učestvovanja na domaćim i međunarodnim sajmovima i manifestacijama i izrade promotivnog materijala.

Krajnji rok za dostavljanje prijava i zahtjeva za sufinansiranje po završetku realizacije aktivnosti je 30. novembar.

Ukupan budžet za realizaciju Programa za razvoj i promociju zanatstva za ovu godinu iznosi 200 hiljada EUR.

Podnošenje prijava i prateće dokumentacije obavlja se korišćenjem digitalnog sertifikata putem platforme https://programi.gov.me, uz korisničko uputstvo o načinu apliciranja koje se nalazi na veb stranici Ministarstva.

Sve informacije kao i stručna pomoć mogu se dobiti u prostorijama Ministarstva radnim danima od deset do 13 sati i putem mejlova [email protected] i [email protected].

Više informacija o javnom pozivu dostupno na linku https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-ucesce-u-postupku-dodjele-sredstava-za-program-za-razvoj-i-promociju-zanatstva-za-2022-godinu

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

kruzer

U kotorskoj luci tri broda

Kotor, (MINA-BUSINESS) - Kotorska luka primila je tri broda. Na vezu je Viking Jupiter sa...