fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJavni poziv za konsultanta za uspostavljanje komunikacione strategije

Javni poziv za konsultanta za uspostavljanje komunikacione strategije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Project-Consulting Podgorica (PROCON), kao jedinica za implementaciju projekta Hiljadu plus, objavila je javni poziv za konsultanta koji će biti odgovoran za uspostavljanje komunikacione strategije, kako bi se građani detaljnije upoznali sa uslovima učešća.

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 7. oktobra do 12 sati na adresu Project-Consulting-a, a otvaranje je zakazano pola sata kasnije.

PROCON je javni poziv objavio u ime Ministarstva održivog razvoja i turizma, a u skladu sa pravilima i procedurama koje odobrava Banka za razvoj Savjeta Evrope (CEB).

Konsultant će, kako je objašnjeno, biti odgovoran za uspostavljanje komunikacione strategije kao i razvoj, upravljanje, koordinaciju, sprovođenje i praćenje aktivnosti u dijelu komunikacije sa ciljem promovisanja projekta.

Očekivani datum početka realizacije ugovora je oktobar ove godine, trajanje ugovora je 182 dana, a procijenjena vrijednost 48 hiljada EUR, uključujući porez na dodatu vrijednost (PDV).

Ponuđač, između ostalog, treba da dostavi dokaz da je registrovan za obavljanje djelatnosti koja je predmet javne nabavke, a koju obavlja kao svoju glavnu ili pretežnu djelatnost. Potrebno je da dostavi i sertifikat ili izjavu da je ovlašćen za obavljanje aktivnosti koje su predviđene tenderskom dokumentacijom, kao i dokaz da nije bankrotirao i nije predmet bilo kakvog stečajnog postupka.

Ponuđač mora imati opšte iskustvo koje podrazumijeva najmanje tri godine profesionalnog iskustva u oblasti marketinga, oglašavanja, komunikacija i odnosa sa javnošću.

Mora imati i iskustvo u uspostavljavanju medijskih planova i kupovini medija – media buying, putem različitih komunikacionih kanala – TV spotova, radio spotova, bilborda.

Iskustvo u radu s vladinim, nevladinim i međunarodnim organizacijama i institucijama će se smatrati prednošću.

Ponuđač mora imati i posebno iskustvo koje podrazumijeva iskustvo u sprovođenju najmanje dvije marketinške kampanje, od čega je barem jedna realizovana u posljednje tri godine prije roka za podnošenje ponude.

Ponuđač mora imati i iskustvo u razvoju i primjeni vizuelnog identiteta kroz izradu grafičkog i video materijala – video, letci, brošure i bilbordi, u najmanje dvije medijske kampanje, od čega je barem jedna realizovana u posljednje tri godine prije roka za podnošenje ponude.

Ponuđač mora da bude registrovana firma ili pojedinac pravno sposoban da obavi navedene poslove.

Zainteresovani ponuđači mogu da dobiju dodatne informacije o tenderskoj proceduri putem adrese PROCON-a.

Kompletni tenderski dosije može se kupiti nakon podnošenja zahtjeva na adresu PROCON-a i po prijemu odgovarajućeg dokaza o uplati bespovratne nadoknade u iznosu od 70 EUR na žiro račun kod Crnogorske komercijalne banke (CKB).

Realizacija četvrte faze projekta Hiljadu plus je počela. Vrijednost projekta je 20 miliona EUR i radi se u saradnji sa bankama i građevinskim sektorom.

Od ukupne vrijednosti projekta, 50 odsto obezbjeđuje država sredstvima zajma kod CEB-a, a 50 odsto komercijalne banke koje prijave učešće u projektu.

Već su objavljeni pozivi bankama i ponuđačima stambenih objekata, dok će poziv za građane biti najvjerovatnije raspisan do kraja oktobra.

Za četvrtu fazu projekta prijavilo se pet banaka – CKB, NLB, Podgorička, Lovćen i Erste.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...