fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIzgradnja hipermarketa u Danilovgradu realizuje se po planu

Izgradnja hipermarketa u Danilovgradu realizuje se po planu

Danilovgrad, (MINA-BUSINESS) – Izgradnja hipermarketa Voli u Danilovgradu, u kojem će biti zaposleno oko 120 ljudi, realizuje se po planu, a otvaranje je planirano za jul, saopštili su predstavnici kompanije i Opštine prilikom obilaska radova.

Iz kompanije Voli su kazali da se Voli centar u Danilovgradu prostire na ukupnoj parceli površine 21,06 hiljada metara kvadratnih.

“U prvoj fazi planirana je gradnja hipermarketa na površini od 3,55 hiljada kvadrata, koji će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja i tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu“, rekli su iz Volija, prenosi PR centar.

Iz Volija su saopštili da su sigurni da će hipermarket zadovoljiti potrebe potrošača svih kategorija, a osim standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala u objektu će biti implementiran i novi Take&go concept.

„Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge visoko profilisane standarde koje naša kompanja prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, siguni smo da će dati značajan doprinos unaprjeđenju kvaliteta ponude danilovgradske Opštine“, rekli su predstavnici Volija.

Oni smatraju posebno važnim to što će u novom objektu hipermarketa Voli svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima.

„U prethodne tri godine naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori, uvećala je broj radnika 29 odsto. Ono što nas čini posebno ponosnim je činjenica da je bez obzira na situaciju, nastavljamo kontinuitet rasta broja zaposlenih, što je od velikog značaja u ovom izazovnom momentu suočavanja sa posljedicama pandemije koronavirusa“, kazali su iz kompanije.

Predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan, kazao je da su radovi realizovani u planiranom roku, tako da će hipermarket biti otvoren u julu.

“Posebno zahvaljujemo predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i njenom timu na pokazanoj profesionalnosti. Svojom efikasnošću su doprinjeli uspješnoj realizaciji naših planova“, kazao je Bokan.

Kovačević je rekla da su danas imali priliku da se uvjere da se radovi na izgradnji objekata hipermarketa realizuju po planu.

„Radujemo se što je otvaranje objekta planirano za jul. Ono na šta smo posebno ponosni jeste da će biti otvoreno 80 novih radnih mjesta u prvoj fazi.
Sigurni smo, na osnovu interesovanja naših sugrađana, da će najveći broj zaposlenih biti sa teritorije Opštine Danilovgrad“, rekla je Kovačević.

Ona je dodala da ih posebno čini ponosnim što se radi o modernom objektu, koji, kako je objasnila, predstavlja spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude i najpovoljnijih cijena na tržištu.

Najčitanije