fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInfrastrukturnim razvojem do korišćenja potencijala

Infrastrukturnim razvojem do korišćenja potencijala

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Gusinje sa obnovljenim statusom opštine, u godinama koje slijede će infrastrukturnim razvojem dobiti zasluženu priliku da iskoristi svoje potencijale na dobrobit lokalnog stanovništva i cijele Crne Gore, ocijenio je predsjednik Skupštine, Ivan Brajović.

„Prirodne ljepote Prokletija, turistička ponuda sa Alipašinim izvorima, kao i brojnim spomenicima kulture izuzetne vrijednosti, samo su dio mogućnosti koje stoje pred vrijednim Gusinjanima“, naveo je Brajović u čestitki upućenoj lokalnom rukovodstvu i građanima Gusinja povodom Dana te opštine, koji se obilježava sjutra.

On je kazao da je siguran da će, uz podršku državnih institucija, prilike za razvoj Gusinja i cijelog sjevernog regiona Crne Gore biti sve više korišćene.

Prema njegovim riječima, posebno poštovanje zaslužuje harmonična zajednica stanovnika Gusinja, kao i svome kraju posvećena dijaspora, koji su kroz prelomne istorijske trenutke dokazali mudrost i odanost svojoj državi Crnoj Gori.

„Uz želje za očuvanje svih zajedničkih vrijednosti i lični napredak Gusinjana, čestitam Dan opštine 5. avgust“, zaključio je Brajović.

Najčitanije