fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHotel One&Only i Portonovi rizort traže preko 350 radnika

Hotel One&Only i Portonovi rizort traže preko 350 radnika

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort, u susret ovogodišnjoj sezoni, traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

Iz Portonovog je saopšteno da zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu, koji je dom prvog One&Only hotela u Evropi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

Generalni menadžer hotela One&Only Portonovi, Michele Giraudo, kazao je da će One&Only Portonovi biti najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati njihove kolege.

“Kroz izuzetan standard usluge i kvaliteta One&Only Portonovi pružaće gostima nezaboravna iskustva. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju“, naveo je Giraudo.

On je rekao da brend One&Only slavi individualnost.

“Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi. Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire”, naveo je Giraudo.

Prema njegovim riječima, kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od prošle godine zapošljava lokalni operativni i menadžerski kadar od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

Generalni menadžer Portonovi rizorta, Michael Posch, saopštio je da su konstantno u potrazi za novim ljudima koji će donijeti dodatnu vrijednost timu i zato njihova kompanija raste.

“Ponosni smo što, kao jedan od najvećih investitora i poslodavaca u Crnoj Gori, možemo da doprinesemo stvaranju i unapređenju najdragocjenijeg resursa – konkurentnog kadra na evropskom i svjetskom tržištu rada”, rekao je Posch.

Prema njegovim riječima, kvalitetan program obrazovanja kao i zapošljavanja uz stalno usavršavanje tokom rada, obezbijediće odgovarajuću edukaciju domaćeg kadra za uspješnu karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i hotelijerstvu.

“Na taj način ćemo osigurati da naši zaposleni mogu da odgovore potrebama najzahtjevnije turističke klijentele”, dodao je Posch.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na email [email protected], a za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do 15. februara.

Najčitanije

Pejović i Dabović na SP u krosu

Podgorica, (MINA) - Beograd će u subotu biti domaćin 45. Svjetskog prvenstva u krosu,...