fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHipotekarna banka će i ove godine učestvovati u tradicionalnoj akciji CBCG

Hipotekarna banka će i ove godine učestvovati u tradicionalnoj akciji CBCG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka će i ove godine učestvovati u tradicionalnoj akciji Centralne banke (CBCG) povodom obilježavanja 31. oktobra, Dana štednje.

“Akcija podrazumijeva dodjelu štednih računa djeci koja se rode od 31. oktobra do 6. novembra u Crnoj Gori. Djeci rođenoj u ovom periodu, čiji roditelji otvore račun štednje u Hipotekarnoj banci, na istom računu biće položeno 200 EUR, pored 200 EUR koje donira CBCG”, navodi se u saopštenju.

Iz banke su naveli da će deponovani iznos od 400 EUR biti oročen na godinu, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju.

“Povodom obilježavanja Dana štednje, želimo da podsjetimo građane na jednu posebnu vrstu štednje, Aktiviraj sitniš. Pomoću ovog besplatnog servisa, štedi se po malo, često i jednostavno”, dodaje se u saopštenju.

Štedna opcija Aktiviraj sitniš omogućava korisnicima Visa i Mastercard debitnih kartica Hipotekarne banke da prilikom svake obavljene kupovine razliku između iznosa računa i prvog većeg iznosa prenesu na drugi transakcioni račun ili račune kumulativne štednje. Iznosi se mogu zaokružiti na 0,50 EUR, jedan EUR, dva ili pet EUR.

“Za aktiviranje štednje je dovoljno imati ili otvoriti tekući račun za koji je vezana Visa ili Mastercard debitna kartica koja se koristi prilikom plaćanja na POS terminalima, otvoriti račun kumulativne štednje, račun dječje štednje Mravac ili transakcioni račun, koji je različit od računa za koji je vezana kartica, ispuniti i potpisati Pristupnicu ili se prijaviti putem sajta banke”, precizira se u saopštenju.

Aktiviraj sitniš štednju čini jednostavnom, a iznos na kraju oročenog perioda pravi razliku u kućnom budžetu. Više informacija o ovoj, ali i svim drugim vrstama štednje, možete pogledati na www.hipotekarnabanka.com

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije