fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFolderX i Cumulus novi digitalni servisi za kompanije

FolderX i Cumulus novi digitalni servisi za kompanije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – FolderX i Cumulus novi su digitalni servisi Crnogorskog Telekoma za transformaciju poslovanja crnogorskih kompanija.

Iz Telekoma su saopštili da je FolderX sistem za upravljanje fizičkom i elektronskom arhivom preduzeća, koji omogućava optimizaciju procesa i upravljanje dokumentima kroz sve faze – od ulaza, preko obrade, do izlaza.

„Cumulus je aplikacija koja malim i srednjim preduzećima omogućava automatizaciju poslovnih procesa od praćenja ugovora i fakturisanja, preko računovodstva i upravljanja platama, do poslovne analitike“, navodi se u saopštenju.

Iz Telekoma su kazali da je svako ko upravlja kompanijom ili u nekom preduzeću radi sa dokumentima, barem jednom pomislio kako bi bilo dobro da ima alat poput Google pretraživača za interna dokumenta i arhivu.

„FolderX pruža upravo takvo iskustvo, jer s lakoćom pronalazi dokumente, razvijen je u najmodernijim softverskim tehnologijama i zasnovan na web platformi, što omogućava jednostavan pristup sistemu sa bilo kog računara uz odgovarajuće dozvole“, dodaje se u saopštenju.

Kako su objasnili, najvažnije prednosti Cumulus aplikacije su u tome što korisnicima nudi unaprijed podešene forme koje omogućavaju da jednostavno unesu podatake i odmah počnu sa radom.

„Sistem obuhvata i državne regulative koje se tiču računovodstva i finansija, što olakšava rad i obavljanje dužnosti prema regulatornim organima, a moguće je i podešavanje automatskih akcija, poput knjiženja i generisanja izvještaja, što rješenje čini prilagodljivim specifičnim poslovnim potrebama vaše kompanije“, objasnili su iz Telekoma.

Osim toga, Cumulus obavještava i o potencijalnim kašnjenjima u naplati i rokovima za izdavanje faktura, izvještava o potencijalnim nekonzistentnostima u sistemu i omogućava jednostavno kreiranje naloga i ugovora, predračuna, faktura i razne druge mogućnosti.

„Obje aplikacije korisnicima pružaju napredne funkcionalnosti uz jednostavnu implementaciju i korišćenje, a istovremeno su fleksibilne za potrebe pojedinačnih klijenata“, tvrde u Telekomu.

I FolderX i Cumulus smanjuju troškove poslovanja crnogorskih kompanija, budući da ne iziskuju ulaganje u dodatnu opremu, infrastrukturu i softvere, a u mjesečnu naknadu je uključeno i održavanje servisa kako bi korisnici bili sigurni da će sve raditi kako treba.

Usluge FolderX i Cumulus usklađene su sa korporativnim standardima, poslovnim politikama i crnogorskom regulativom, a podaci korisnika su sigurni, s obzirom da se čuvaju u data centru u Crnoj Gori.

Takođe, oba servisa korisnicima pružaju punu kontrolu nad sadržajem.

Iz Telekoma su saopštili da je Cumulus aplikacija, za kompanije koje potpišu ugovor na minimum 12 mjeseci, prva tri mjeseca besplatna, dok za ugovor od takođe 12 mjeseci korisnici FolderX prva tri mjeseca neće plaćati licencu za jednog zaposlenog.

Svi zainteresovani više informacija o digitalnim alatima i rješenjima za poslovne korisnike, kao i kontakt, mogu pronaći na sajtu https://telekom.me/poslovni-korisnici.

Najčitanije