fbpx
NaslovnicaMINA BusinessEPCG: Plati račun online i osvoji automobil

EPCG: Plati račun online i osvoji automobil

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Elektroprivreda (EPCG) organizuje od utorka do 30. juna veliku nagradnu igru za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje domaćinstva.

Glavna nagrada obezbijeđena je u saradnji sa kompanijom Mastercard – hibridni automobil SUV Volvo XC40.

“U bazi za izvlačenje glavne nagrade naći će se sva domaćinstva koja putem portala EPCG od 11. maja do 30. juna plate aprilski i majski račun Mastercard karticom”, navodi se u saopštenju.

Iznos uplata putem portala EPCG isključivo Mastercard karticom u periodu trajanja nagradne igre mora biti jednak ili viši iznosu aprilskog i majskog računa. Kupac može posebno platiti aprilski i majski račun, a može i jednokratnom uplatom, kao i uplatama od 11. maja najkasnije do 30. juna da stekne pravo učešća u nagradnoj igri.

“Na primjer, ukoliko je aprilski račun 25 EUR, a majski račun 30 EUR, kupac može posebno putem portala Mastercard karticom da izmiri prvo aprilski pa majski račun, a ukoliko od 11. maja do 30. juna za to brojilo uplati 55 EUR jednokratno ili u više navrata, takođe će se naći u bazi za izvlačenje, jer ta ili te uplate pokrivaju iznos i aprilskog i majskog računa za utrošenu električnu energiju”, objasnili su iz EPCG.

Plaćanje računa tim putem je, kako se dodaje, jednostavno i sigurno, kao i zdravstveno bezbjednije za korisnike u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavati se preporuka za držanje fizičke distance zbog pandemije covid-19.

“Plaćanje se može obaviti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca. Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije”, rekli su iz EPCG.

Račun putem portala može se platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako građanin ima korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne mora da kuca poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno može izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije.

“Takođe, sva domaćinstva koja 30. juna ne budu imala dug po osnovu utrošene električne energije dobiće status člana Zlatnog tima i naći će se u bazi za izvlačenje 300 umanjenja za utrošenu električnu energiju”, rekli su iz EPCG.

Ta kompanija poklanja 200 umanjenja za utrošenu električnu energiju od 50 EUR za članove Zlatnog tima, dok za 100 korisnika servisa Elektronski račun, koji su ujedno i članovi Zlatnog tima, poklanjaju umanjenja od 100 EUR na računu.

“Servis Elektronski račun možete lako aktivirati putem našeg portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na [email protected], kao i putem naše zvanične Facebook stranice”, precizirali su iz EPCG.

Izvlačenje dobitnika je 19. jula, a sistem izvlačenja je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Pravila nagradne igre mogu se pogledati na portalu www.epcg.com, a na raspolaganju je i besplatan poziv ka call centru 19100 kao i Facebook strana kompanije.

Najčitanije