fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐukanović zadovoljan razvojnim planovima Prijestonice

Đukanović zadovoljan razvojnim planovima Prijestonice

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je zadovoljan razvojnim planovima i funkcionisanjem Prijestonice Cetinje čemu je doprinio i Zakon o Prijestonici.

On je tokom posjete Prijestonici sa gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom i lokalnim rukovodstvom Prijestonice pozdravio činjenicu da je u posljednje tri godine Uprava uspjela da vrati oko tri miliona EUR duga i da kroz programe razvoja u grad investira oko 20 miliona EUR.

Đukanović je takođe pozdravio činjenicu da je u putnu infrastrukturu na seoskom području uloženo više od 3,6 miliona EUR i što se sa posebnom pažnjom vodi računa o socijalnoj politici.

On je, kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika, potencirao važnost nastavka aktivnosti na ključnom infratstukturnom projektu boljeg vodosnabdijevanja, kao i stvaranju pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta.

Lokalno rukovodstvo je informisalo Đukanovića o funkcionisanju uprave, realizovanim i planiranim projektima u tom gradu.

Đukanović je tokom posjete Prijestonici obišao radove na gradskom stadionu, posjetio pogon za obradu i sušenje mesa kompanije Gornič i imao susret sa lokalnim privrednicima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije