fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDragan Tufegdžić direktor Pošte

Dragan Tufegdžić direktor Pošte

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Član Glavnog odbora Demokrata, Dragan Tufegdžić, izabran je za vršioca dužnosti direktora Pošte Crne Gore, potvrđeno je Vijestima.

Predsjednik Kluba odbornika te partije u Skupštini opštine Bar ranije je pominjan kao kandidat za novog direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), a na mjestu direktora Pošte zamijeniće Božidara Vuksanovića.

Tufegdžić je magistrirao marketing menadžment na Univerzitetu Mediteran u Podgorici, a diplomu ekonomiste stekao je na Univerzitetu Megatrend u Beogradu.

Tufegdžić je bio izvršni direktor firme Big Faktory, a posljednji angažman ima kao direktor marketinga u kompaniji Geoinfo iz Bara, koja se bavi inženjerskim djelatnostima, dok je na početku karijere radio kao profesor u srednjoj školi.

Vlada je 18. marta imenovala novi Odbor direktora Pošte, a za članove su izabrani Igor Bulatović, Stojan Sjekloća, Aleksandar Dakić, Dijana Pejović i Marko Lalević.

Prethodno, Vlada je razriješila stari Odbor direktora u kojem su bili Mirsad Džudžević, Faruk Kalač, Milan Martinović, Aleksandar Ljumović i Branko Femić.

Najčitanije

Gutić: Glasanje u PSSE jasan zaokret u spoljnoj politici

Podgorica, (MINA) – Glas predstavnice vladajuće većine u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Maje...