fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDPS: Konatar manipuliše da skrene pažnju sa sramnih poteza URA-e

DPS: Konatar manipuliše da skrene pažnju sa sramnih poteza URA-e

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poslanik Građanskog pokreta URA, Miloš Konatar nastavlja sa manipulativnom i populističkom pričom, kojom želi skrenuti pažnju javnosti sa sramnih poteza te stranke, ocijenio je član Demokratske partije socijalista (DPS), Radule Novović.

„Već mjesecima je evidentna spremnost funkcionera URA-e da bez relevantnog pokrića i ikakvog dokaza, etiketiraju i upiru prstom u sve koji bi im mogli poslužiti u postizanju njihovog cilja“, saopštio je Novović u reagovanju na navode Konatara, koji je kazao da najveću odgovornost u slučajevima palih garancija od preko 220 miliona EUR u proteklih deset godine snose bivši premijeri iz redova DPS-a.

Novović smatra da nastavkom takve mantre samo žele skrenuti pažnju javnosti sa svoje profiterske politike, konstantnih ispada svog predsjednika, brojnih primjera partijskog zapošljavanja i protivzakonitog djelovanja, nadajući se da će na taj način potisnuti trenutne goruće probleme.

On je kazao da im sve to više ne prolazi kod građana, koji svakodnevno vide njihove stvarne namjere, kao i na koje su sve izdaje crnogorskih nacionalnih interesa spremni zarad vlastitog interesa, mrvica vlasti i finansijskih angažmana njihovih mentora.

„Kao što smo to i do sada više puta ponovili, pozivamo i njih i sve druge, da svako eventualno kršenje zakona sa naše strane prijave nadležnim organima. Upravo onako kako smo to mi uradili skorašnjim podnošenjem inicijative Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti odluka donesenih na četvrtoj sjednici Skupštine. Isto tako kao što ćemo i dalje zakonitost tražiti pred sudom, a ne na društvenim mrežama i u medijima“, naveo je Novović.

Najčitanije