fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDogovorili pokretanje Diplomatsko-poslovnog foruma

Dogovorili pokretanje Diplomatsko-poslovnog foruma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Asocijacija menadžera (AMM) i Ambasada Hrvatske pokrenuće formiranje Diplomatsko-poslovnog foruma, kroz koji će crnogorski privrednici i poslovna zajednica imati priliku da komuniciraju sa predstavnicima ambasada u Crnoj Gori, koje se uključe u taj projekat.

Predsjednik AMM Budimir Raičković sastao se danas sa ambasadorom Hrvatske u Crnoj Gori, Veselkom Grubišićem, sa kojim je razgovarao o dosadašnjoj saradnji i njenom unapređenju.

„Konstatovano je da je saradnja Asocijacije i Ambasade na veoma visokom nivou i da na ovim prostorima treba da nas veže uzajamno razumijevanje, humanost i solidarnost“, navodi se u saopštenju AMM-a.

Grubišiće se posebno zahvalio Raičkoviću i članstvu AMM-a na aktivizmu i podršci za vrijeme razornog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku.

Grubišić se interesovao za pripremu predstojeće izborne Skupštine AMM-a, vjerujući da će Asocijacija nastaviti da igra značajnu ulogu na poslovno društvenoj sceni Crne Gore, ali i kao jedan od lidera povezivanja u regionu jugoistočne Evrope.

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...