fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeDo kraja mjeseca neće naplaćivati troškove obrade kredita

Do kraja mjeseca neće naplaćivati troškove obrade kredita

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka pokrenula je novu kampanju u okviru koje se troškovi obrade gotovinskih, Restart kredita za refinansiranje i kredita za penzionere klijentima neće naplaćivati do kraja aprila.

„Gotovinski krediti predstavljaju brzo i jednostavno rješenje za klijente koji imaju potrebu za dodatnim novcem. Oni se odobravaju do 30 hiljada EUR, kamatna stopa se kreće od 6,99 odsto, a rok otplate je do 12 godina“, kazali su predstavnici banke i dodali da se oni odobravaju bez žiranata i hipoteke.

Addiko banka, kako su saopštili, nudi mogućnost i onim građanima koji ne primaju zaradu preko te banke da apliciraju za kredit.

„Blic gotovinski krediti se odobravaju bez obaveze primanja zarade preko Addiko banke, i to samo uz jednu posjetu, a od dokumentacije je potrebna jedino lična karta. Blic gotovinski krediti se odobravaju u iznosu do tri hiljade EUR, na rok otplate do pet godina“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su naveli da direktno bankarstvo, kojim se Addiko vodi u svom poslovanju, karakteriše jednostavnost, pa klijenti do kredita iz gotovinskog spektra dolaze bez komplikacija i suvišne papirologije.

„Pored povoljnih uslova kreditiranja za građane i jednostavnih procedura odobrenja, trudimo se da uvijek nudimo i neke dodatne povoljnosti, a ovaj put smo se odlučili da to bude ušteda za klijente, tako što im nećemo naplaćivati troškove obrade gotovinskih kredita do kraja aprila“, rekao je direktor sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković.

U fokusu Addiko banke su, kako je objašnjeno, svedena ponuda proizvoda i usluga, efikasne procedure i jednostavna komunikacija sa klijentom.

Addiko banka ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu.

Najčitanije